Lid worden van de Holland Surfing Association?

Waarom zou je lid worden van de HSA?

  • Je kan meedoen aan de verschillende activiteiten die door de HSA worden georganiseerd; denk hierbij aan wedstrijden, cursussen, evenementen en altijd leuke feestjes.
  • Je krijgt met je persoonlijke ledenpas kortingen bij diverse surfshops in Nederland. Welke kortingen je waar krijgt, zie je hier.
  • Daarnaast steun je het enige orgaan in Nederland dat zich sterk maakt voor onze sport in zowel breedte als diepte. Concreet voorbeeld hiervan is de inspanning die de HSA levert om onze golven veilig te stellen bij de besluitvorming over de kustbescherming.
  • Je wordt via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de laatste hsa-nieuwtjes.
  • Las but not least: je ontvangt een welkomstpakketje! Met hierin de Kortingsmunt, stickers, een HSA gadget en allerlei andere goodies.
  • Ook ontvang je een forse korting bij het volgen van een lifeguard cursus bij www.lifeguarding.nl
  • HSA leden krijgen korting op de de Surfweer.nl SMS/APP! Bij 3 maanden > 1 extra maand gratis, bij 7 maanden > 2 extra maanden gratis en bij een jaarabonnement > 3 extra maanden gratis!!  www.surfweer.nl/sms.

En dat voor maar 35 euro per jaar!

Lid worden van de HSA? Vul het formulier in!

U dient alle velden in te vullen. Bij een onvolledig formulier kunnen wij uw lidmaatschap niet op de juiste manier verwerken en komt uw aanmelding automatisch en zonder tegenbericht te vervallen. Uiteraard kunt u bij twijfel contact met ons opnemen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Je kunt natuurlijk ook lid worden door het inschrijfformulier te printen (klik hier voor het inschrijfformulier in Word) en volledig ingevuld en ondertekend op te sturen naar:

Holland Surfing Association
Vlielandsestraat 117
2583 JE  Den Haag
The Netherlands