Banen als surfinstructeur

Wil jij aan de slag als HSA en ISA gecertificeerde surfinstructeur?

Onderstaande surfscholen en surf camps zijn weer op zoek naar instructeurs om hun team te versterken:

Surfscholen in Nederland:

 • Hart Beach, Scheveningen: Wil je een lentezomer lang je skills als surfinstucteur inzetten? Dan zien we je graag bij Hart Beach. We zijn op zoek naar gecertificeerde, flexibele en vooral ook enthousiaste surfinstructeurs die kids en volwassenen op weg helpen naar een goede en leuke surfbeleving. Heb je interesse dan zie ik je mail graag tegemoet: surfschool@hartbeach.nl.

 • De Surfschool, Hoek van Holland“Aan het strand kun je tot jezelf komen en zet je alle zorgen van je af. Je laadt je weer op door een te zijn met de natuur. Met onze activiteiten laten we iedereen spelenderwijs bewegen in het water, de duinen of op het strand”, aldus Freek.Onze visie is om iedereen te kunnen laten surfen, bodyboarden te laten spelen in zee !We richten ons op scholen, bso’s en op particulieren die willen leren surfen.

  We bieden jou een veilige, gezellige en enthousiaste werkplek waar ruimte genoeg is om zelf ook lekker te surfen.

  Neem contact op via telefoon 06-28651046 of via de mail freek@desurfschool.nl

 • Surfana Zandvoort: Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe toffe mensen om de leukste crew van Nederland nog verder uit te breiden. Mensen die passen bij de visie van Surfana. Heb jij een passie voor ‘the Good Life’ en wil je dit delen met anderen? Kijk hier of er iets voor je bij zit: www.surfzandvoort.nl/vacature-surfleraar.html of mail naar info@surfzandvoort.nl

 • Surfschool Hoek van Holland: contactpersoon Perry Hoek, info@surfschoolhoekvanholland.com
 • Golfsurfschool SurfKaravaan in Katwijk zoekt instructeurs voor de zomer. Ben je relaxed maar neem je surfen en lesgeven wel heel serieus? Dan ben je bij ons in Katwijk zeker welkom! Bel Robert: 06 24911360 of mail naar contact@surfkaravaan.nl

Surf camps in het buitenland:

 • Surfblend: Voor onze beachcamps in Moliets en Zarautz zijn wij op zoek naar gemotiveerde surfleraren! Je ontvangt een aantrekkelijk loon, werkt met een top crew en krijgt accommodatie en vol-pension. Maar het beste van alles: iedere dag surf! Interesse: neem snel contact op met info@surfblend.nl
 • Wavetours zoekt gecertificeerde surfinstructeurs voor hun camps in Frankrijk (Vieux Boucau, Seignosse, Moliets, Mimizan), stuur een mailtje in het engels naar info@wavetours.com.
 • Surftrip Surfschool in Hossegor is looking for instructors. If interested contact Philippe Mur, +33(0)6 81 908 412, contact@surftrip.fr.
 • Pura Vida (meerder camps langs de Franse atlantische kust) contactpersoon: Sven Daans, +32 496496586
 • FlowTrack, Belgische surforganisatie is op zoek naar gecertificeerde surfmonitoren, surfcamps in San Vicente (Spanje) en Lacanau (Frankrijk)
  www.flowtracksurf.nl
 • Ripstar Surfcamps: Is op zoek voor seizoen 2016, Mei tot en met Augustus, naar enthousiaste gediplomeerde instructeurs voor onze Franse locaties; Montalivet, L’Amelie & Le Pin Sec. Fantastisch team, goede verdiensten, vele extra’s en bij ons draait alles om de Surf!! Voor meer info bel 020-6886090 of mail naar sollicitatie@ripstar.nl!
 • Brunotti Beachcamp: Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste surfinstructeurs die willen werken op het Brunotti Beachcamp in Frankrijk. Voor meer info: stuur een mailtje naar info@atlanticsports.nl