World Longboard Surfing Championships 2019

Voor het eerst in de geschiedenis doet Nederland mee aan de World Longboard Surfing Championships. 104 atleten van 34 landen zullen hun naties vertegenwoordigen en voor goud gaan tussen 26 mei en 2 juni in Biarritz, Frankrijk.

Nienke Duijnmeijer, Anne Albers, Michiel Six en Kay van der Valk zullen Nederland vertegenwoordigen en meestrijden met ’s werelds beste longboarders in Biarritz voor de I.S.A. wereldtitel. Het NL Surfteam wordt ondersteund tijdens het toernooi door Bondscoach Chris Way, Fysio Tim Binkhorst en Team Manager Sjaak van Tunen.

Er doet een record aantal vormalig medalisten mee in 2019: Cloe Calmon (BRA), Phil Rajzman (BRA), Thomas King (RSA), Kai Sallas (USA), Benoit Clement (FRA), Natsumi Taoka (JPN), Antoine Delpero (FRA) en Justine Dupont (FRA). Dit maakt de 2019 editie van de WLSC de meest “hotly contested” WLSC ooit.

De HSA bedankt graag onze Sponsor:

MHASMO

MHASMO levert IT-diensten aan Zorg-, Onderwijs en MKB bedrijven. Deze diensten bestaan uit het beheren van de ICT infrastructuur, onderhouden van high performance clusters, security oplossingen en het ondersteunen van 365 migraties. Wij doen dit op een laagdrempelige en persoonlijke manier.

MHASMO realiseert zich dat organisaties verlangen dat een IT-leverancier kennis en kunde heeft en service gericht is. Wij bieden dan ook totaaloplossingen en flexibiliteit. Daarnaast denken wij mee en zorgen voor continuïteit van de ICT-omgeving.

Ons bedrijf bestaat uit 15 medewerkers die professioneel en gedreven zijn. Wij vinden het ook van belang dat er binnen een organisatie, en dus voor de medewerkers, een goede balans is tussen werk en privé. Zodat er bijvoorbeeld tijd over blijft om te kunnen gaan surfen. De twee oprichters, Prem en Laurens, hebben elkaar namelijk leren kennen tijdens surflessen bij Ozlines van Chris Way. MHASMO steunt dan ook met veel plezier en betrokkenheid de HSA-organisatie en de surfers die meedoen aan de verschillende surfwedstrijden.

www.mhasmo.nl/