Hero
Fotograaf: Michal Pelka

Coach-opleiding

Ook in Nederland kiezen steeds meer mensen ervoor om surflessen te nemen. Dus....we hebben coaches nodig! Natuurlijk is het belangrijk dat de surflessen veilig en volgens internationale standaard worden gegeven. De HSA verzorgt al meer dan tien jaar de internationaal erkende coach-opleiding. Deze kan gekoppeld worden aan een internationaal erkend lifesaving diploma waarmee je wereldwijd aan de slag kan.

Algemeen: 


Vóór de surf-coach cursussen aanvangen moet je al een (Engelstalige) reader lezen, zorg er daarom voor dat je minimaal een week van tevoren bent ingeschreven. Verder is het nog belangrijk dat je minstens zestien bent (uiteindelijk moet je achttien zijn om zelfstandig les te kunnen geven). Én, waarschijnlijk ben je al lid, maar voor de zekerheid; om deel te mogen nemen moet je lid zijn van de HSA.

Covid-19 heeft nog altijd invloed op het plannen en uitvoeren van onze cursussen. Het kan zijn dat de theorie daarom ook in 2023 online aangeboden zal worden via een ZOOM sessie. Wij houden je na inschrijving op de hoogte.

Wij werken in 2023 niet met een reservelijst. Inschrijvingen vinden uitsluitend plaats via onze website.

Check voordat je je inschrijft voor de Level 1 coach cursus dit filmpje om in te schatten of je voldoet aan de eisen.

Om surf-coach te worden heb je 2 diploma’s nodig:

  1. De ISA/ILS Water Safety van de HSA (2-dagen) of een meer uitgebreide opleiding tot Beach Lifeguard (erkend door de ILS) aangeboden bij www.lifeguarding.nl.

  2. De ISA level 1 surf-coach opleiding aangeboden bij de HSA

Let op! Een coaching-diploma is in veel landen alleen geldig in combinatie met een ILS erkend lifesavingdiploma zoals de ISA aquatic rescue course of een Beach Lifeguard course

Lid van NOC*NSF

Nederlands loterij

Contactgegevens

info@hsa.nl
Holland Surfing Association Postbus 82100 2508 EC, Den Haag The Netherlands

Postbank nr. 3127361 iBAN NL02INGB0003127361 BIC INGBNL2A KvK 's-Gravenhage 40409360

Social